luni, ianuarie 12, 2009

Un vagabond

Eee acuma povestea asta pe care vreau sa o povestesc este mai speciala, protagonistul ei este, dupa cum spune si titlul, un vagabond. Ok, un vagabond nu e un personaj principal de poveste prea des intalnit, dar cine stie, poate e vorba de unul care face numai rele, infractiuni, care isi face nevoile prin casa scari la diferite blocuri, sau poate un vagabond trist, care pur si simplu isi traieste ultimele zile, in frig sau intr-o stare confuza din cauza supradozei luate.
Ei, nu e asa, e vorba de un vagabond care a facut lucru bun, ba chiar nu o sa va vina sa credeti dar a facut acest lucru fiind constient ca e un lucru bun. Da, vagabondul de care va povestesc eu, a ajutat cred, cateva sute de oameni, numai intr-o zi. Magnific, nu e asa? Uite ca se poate, nu e asa? Da, si pe deasupra vagabondul asta, a salvat toate acele persoane de niste chestii foarte neplacute, chestii despre care nu vreau sa intru in detalii. Ei, acum deja va intrebati ce anume a facut el, nu? Pai, v-am zis, omul nostru (deja nu mai e vagabond, va rog, si acuma e al nostru, ca e the good guy) a ajutat multe persoane intr-o singura zi, salvandu-le de multe chestii nasoale. DA! El, acel magnific vagabond, stiti ce a facut? A anuntat lumea din statia veche a tramvaiului 34, ca a revenit tramvaiul la traseul normal. Iti dai seama, multe persoane nu au mai intarziat la munca sau la scoala, au scapat de o cearta in plus degeaba si nu s-au enervat stand in statie si asteptand ceva ce nu avea sa vina. Vagabondul asta e un erou!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Un om normal, care probabil isi face o mie de draci din diferite cauze. De cele mai multe ori ma enervez ca nu isi fac altii treaba cum ar trebui, si nu pt ca imi place as ii critic ci pentru ca de multe ori asta ma afecteaza. Revenind la detalii despre mine: sunt un el, nascut imediat dupa revolutie si incerc sa imi vad de viata cat pot de bine.

ce mai citesc