joi, ianuarie 29, 2009

De ce cred in stiri adevarate

De ce cred in stiri? ma rog in alea adevarate, nu cam ce se da pe la noi pe la tv. Sunt site-urile marilor ziare si agentii de presa, unde mai mereu gasesti stiri care conteaza. Nu vad o stire de genu "o casa de exchange din Brasov a fost sparta" si nimic neobisnuit legat de acest lucru. In schimb vad titluri din stiinta sau din sport sau din diverse domenii, vad slideshow-uri gandite, cu niste comentarii adevarate langa poza. Vad stiri din politica de cele mai multe ori internationala, pentru ca aia cam in 90% din cazuri conteaza.
De ce merita sa urmaresti asa ceva? Pai pentru ca este bine sa fii informat, sa stii ce se intampla, ce si cum se poate schimba; pentru ca e bine sa stii ce se intampla in alt colt al lumii pentru ca poate e ceva care te intereseaza, asa prin pura coincidenta, sau poate pentru ca vei gasi ceva ce iti va placea sau poate pentru ca stiri din diverse domenii sunt mult mai bune si sanatoase decat mereu politica noastra de doi lei. Pai pentru ca e de cateva ori mai bine decat sa ma uit la stirile si posturile de stiri autohtone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Un om normal, care probabil isi face o mie de draci din diferite cauze. De cele mai multe ori ma enervez ca nu isi fac altii treaba cum ar trebui, si nu pt ca imi place as ii critic ci pentru ca de multe ori asta ma afecteaza. Revenind la detalii despre mine: sunt un el, nascut imediat dupa revolutie si incerc sa imi vad de viata cat pot de bine.

ce mai citesc