marți, ianuarie 27, 2009

Folk fara varsta (a fost super)

Ma bucur sa spun ca a fost foarte misto la concursul de creatie si interpretare "Folk fara varsta" sub egida Radio Romania Actualitati si C.N. I.L.Caragiale.
Toti concurenti, si acuma ma refer la absolut toti (nu o zic din curtoazie) au fost foarte buni. Toate cantecele si fiecare interpretare au fost impresionante. Multe felicitari celor implicati: profa de muzica (aia tanara :D, adica doamna Mirela Matei* ), Ana, Vera, Flavia, Ruxi,Andreea si Iustin (sper ca nu am scapat pe cineva).
Pe langa asta pot sa zic ca si publicul a fost cooperant in sensul ca mai toata lumea simtea ce se canta pe scena, lucru foarte bun din punctul meu de vedere.
Juriul a avut o treaba cam grea, sa ii departajeze, probabil ca de aceea au fost asa mult premii I si doar premiul II fara III.
Oricum a fost frumos.

Un comentariu:

Despre mine

Un om normal, care probabil isi face o mie de draci din diferite cauze. De cele mai multe ori ma enervez ca nu isi fac altii treaba cum ar trebui, si nu pt ca imi place as ii critic ci pentru ca de multe ori asta ma afecteaza. Revenind la detalii despre mine: sunt un el, nascut imediat dupa revolutie si incerc sa imi vad de viata cat pot de bine.

ce mai citesc